hamburger-icon

Kliker.info

Čamilu Durakoviću prijete smrću : “Obrezani vepre pazi da ne zaluta koji metak “

Čamilu Durakoviću prijete smrću : “Obrezani vepre pazi da ne zaluta koji metak “

03 Januara
15:56 2018

Pazi kad budeš u krivolovu da ne zaluta koji metak u tvom pravcu, obrezani vepre – napisao je nedavno korisnik Instagrama pod imenom „Pandaaa1990.“ bivšem načelniku Srebrenice Ćamilu Durakoviću.

Duraković je sve prijavio policiji, ali je okružni tužilac iz Bijeljine donio odluku o nesprovođenju istrage. Kako je obrazloženo, s obzirom da je Duraković lovac on neće za vrijeme lovostaja ići loviti, pa tako i ne može biti u krivolovu!

– Ovoliko košta život Bošnjaka u entitetu Republika Srpska. Znači, čovjek mi fino prijeti da će metak zalutati u “krivolovu” (ta prijetnja je legalna), a u lovu mi neće ništa biti, kaže tužilaštvo. Dakle Ćamile, nisi ugrožen! Super! Zaista sada se osjećam mnogo bolje – napisao je Duraković.

Ranije je Duraković kazao da na savjet prijatelja nije ignorirao ove prijetnje.

– Navikao sam da mi stalno prijete. Ništa novo. Ali, ovoga puta je puno ozbiljnije. Prošle godine slične prijetnje upućene meni zabilježili su u policiji, prije pet-šest godina u kafani mi je čovjek verbalno prijetio… i nažalost, nikada ništa policija nije poduzela. Koliko sam informiran… U ovom slučaju, prijetnje su stigle od jako mladog momka koji je, sudeći po nazivu njegovog naloga na Instagramu, rođen 1993. godine. Javna riječ ima svoju cijenu – kaže Duraković

 

istraga-camil

(Kliker.info-NAP)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku