hamburger-icon

Kliker.info

Britanac koji tvrdi da je putovao u budućnost prošao detektor laži : ‘Nisam se htio vratiti, tamo je savršeno’

Britanac koji tvrdi da je putovao u budućnost prošao detektor laži : ‘Nisam se htio vratiti, tamo je savršeno’

07 Oktobra
18:23 2018

Čovjek koji tvrdi da je putnik kroz vrijeme kaže kako je u sklopu projekta kojeg su sponzorirale britanske vlasti otišao u 8973. godinu gdje se susreo s telepatskim hibridima robota i ljudi.

William Taylor prošao je detektor laži pričajući o svome ‘skoku’ u budućnost. Tvrdi kako je proveo šest sati u 8973. godini te da se “nije želio vratiti” jer se radi o ‘utopiji’ u kojoj nema zločina ni sukoba jer postoji “lijek za svaki problem”, piše Mirror.

Taylor tvrdi kako je u budućnost otišao u sklopu tajnog projekta britanske vlade, te da se u budućnosti susreo sa stanovnicima kiborzima koji su imali “abnormalno velike glave i oči” i “mala usta”, te kojima je darovana besmrtnost. Ta su bizarna stvorenja izgleda ‘potomci’ današnjih ljudi, a mogu komunicirati telepatijom. Unatoč tome, Taylor tvrdi kako je mogao s njima komunicirati na engleskom,

“Svatko je govorio tečan engleski”, rekao je. “Svi oni imaju usađen čip koji trenutačno skenira i prevodi riječi u koji god jezik im je najlakši.” Taylor tvrdi kako je njegova “moralna odgovornost” reći javnosti o putovanju kroz vrijeme, tehnologiji za koju tvrdi da postoji još od 1981.

No to nije jedini put da je Taylor navodno putovao kroz vrijeme. Tako kaže kako je u “cilindričnom” stroju za putovanje kroz vrijeme otišao u godinu 3.000. No taj je put bio daleko manje prijatan. “Nisam se želio tamo predugo zadržavati”, objasnio je. “Nebo je bilo crveno a zagađenje je bilo posvuda. Shvatio sam da je u zraku zračenje pa sam morao brzo otići.”

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku