hamburger-icon

Kliker.info

Ambasador Ukrajine Vasyl Kyrylych o odlikovanju Putina: Teroristi nagrađuju teroriste

Ambasador Ukrajine Vasyl Kyrylych o odlikovanju Putina: Teroristi nagrađuju teroriste

09 Januara
05:04 2023

Ambasador Ukrajine u Republici Hrvatskoj i BiH  Vasilj Kirilič (Vasyl Kyrylych) komentirao je odluka predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, da povodom neustavnog Dana RS, dodijeli odlikovanje Vladimiru Putinu.

“Teroristi nagrađuju teroriste. Sluge nagrađuju svoje gospodare. I prvima i drugima upravlja strah. S vremenom taj strah izjeda i terorista i slugu”, napisao je Kirilič na Twitteru.

Teroristi nagrađuju teroriste. Sluge nagrađuju svoje gospodare. I prvima i drugima upravlja strah. S vremenom taj strah izjeda i terorista i slugu.

“Zahvalni smo predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu”, kazao je Dodik navodeći da je zahvaljujući Rusiji sačuvana pozicija Republike Srpske.

Inače je važno istaći da Dodik važi za jednog od rijetkih političara koji oržava dobre odnose s Putinom i podržava njegov rad i djelovanje pogotovo nakon agresije koju provodi u Ukrajini. Cijeli svijet osuđuje taj čin, ali je Dodik odlučio i dalje ostati u dobrim odnosima s njim. Nije poznato zbog čega se sada, u ovom delikatnom trenutku, odlučio na ovaj potez.

(Kliker.info-agencije)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku