hamburger-icon

Kliker.info

Aleksandra Pandurević: Vlast u RS-u je toliko ogrezla u kriminal da je spremna da žrtvuje narod i uvuče ga u rat…

Aleksandra Pandurević: Vlast u RS-u je toliko ogrezla u kriminal da je spremna da žrtvuje narod i uvuče ga u rat…

13 Decembra
20:18 2015

Aleksandra17Članica Predsjedništva Srpske demokratske stranke (SDS) Aleksandra Pandurević tvrdi da je vlast u Republici Srpskoj u panici i da ‘izmišlja unutrašnje i vanjske neprijatelje, jer se ‘istraga o Bobar i Banci Srpske, ‘Birču’ i istraga o Pavlović banci bliže kraju’.

– Sva dešavanja u RS u posljednjih nekoliko dana ukazuju na pokušaj zataškavanja krupnog kriminala koji je vlast počinila, navela je Pandurević na pres-konferenciji u Istočnom Sarajevu.

Za vlast u RS je rekla da “toliko ogrezla u kriminal da je spremna da žrtvuje narod i uvuče ga u rat da bi pobjegla od odgovornosti”.

– Žao mi je što režim u RS ne interesuju građani, nego se bave isključivo sobom i kako bi zaštitili oteto i opljačkano od naroda, kaže Pandurević.

Vladu RS je optužila da nema odgovore na pitanja za koliko je smanjila deficit Fonda za penzijsko i zdravstveno osiguranje, zašto nije ništa realizovala iz ekonomske politike i reformske agende, te koliko su stvarno otvorili radnih mjesta.

Dodala je i da Vlada nema odgovore ni na pitanja koliko je popravila život penzionera i boraca, u kakvom su stanju Željeznice, Pošte i Šume RS, kada će Istočno Sarajevo dobiti bolnicu, čija su briga prevareni radnici RAOP-a i UNIS-a, pa stoga svoj nerad i nesposobnost krije iza izmišljanja optužbi.

(Kliker.info-Fena)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku