hamburger-icon

Kliker.info

Afera Beckham : Irma Nezirović bila je u logoru i svjedok je masovnih silovanja

Afera Beckham : Irma Nezirović bila je u logoru i svjedok je masovnih silovanja

26 Septembra
13:37 2010

Današnji “Daily Mail” objavio je na naslovnici opširnu priču o glamuroznoj Bosanki Irmi Nici, koja tvrdi da je spavala s planetarno poznatim nogometašem Davidom Beckhamom.Irma je za američki časopis “In Touch” još prošlog tjedna objavila neke od pikanterija u vezi Beckhamom, koji je opovrgao njezine navode i tužio časopis za klevetu tražeći odštetu od 5 milijuna dolara.“Daily Mail” u današnjoj priči je otišao i korak dalje otkrivši priču o Irmi Nezirović, bosanskoj izbjeglici, koja je, prema vlastitom priznanju, bila zatočena u jednom logoru u BiH.Irma Nezirović je u tom razdoblju svog života bila izložena strašnim traumama jer je bila svjedokinja masovnih silovanja.“Daily Mail” je pronašao i ženu koja tvrdi da je Irmi pronašla posao “poslovne pratnje” te da Irma vjerojatno ne bi iznijela svoju priču medijima da njen bivši dečko nije pronašao dnevnik u kojem je ona opisala pojedinosti iz svog života, pa tako i aferu s Bechamom.Kristen Davis, 35, koja je angažirala Irmu za rad u agenciji “Wicked Models” na Manhattanu, ističe kako joj je Irma rekla da je prekinula vezu s Britancem nakon što je našao dnevnik u kojem je pisala i o svom životu kao prostitutke u Nizozemskoj, gdje je odrastala kao izbjeglica.“On je zaprijetio da će pozvati novine i njenu majku. Ona mu nije vjerovala u početku, ali onda je nazvao njenu majku, koja je već sumnjala da se njena kćerka bavi prostitucijom. Njena majka se veoma uznemirila, budući da se radi o obitelji koja je pripadala gornjem sloju društva u Sarajevu. Irma je shvatila da će tada njena priča dospjeti u medije”, priča Davisova i dodaje:

“Bila je pod tolikim stresom da je, kako mi je rekla, doživjela moždani udar koji je privremeno paralizirao desnu stranu njenog lica i ona je završila u bolnici, gdje je provela 10 dana u prosincu 2009. Kad je izašla van, odlučila je stvari uzeti u svoje ruke i svoju priču sama ispričati medijima”.David Beckham i njegova supruga Victoria odbacili su optužbe kao "potpuno neistinite i smiješne”.U subotu je Beckham pokrenuo sudski postupak u Los Angelesu, na vrhovnom sudu, protiv magazina “In Touch” za naknadu štete “zbog klevete, uvreda i emocionalne boli”.Davisova također otkriva da je Irma Nezirović često putovala na relaciji London – New York."Javila se na oglas za posao i tako sam je upoznala. Riječ je lijepoj, inteligentnoj i šarmantnoj djevojci. Naravno, dobila je posao. Bila je jedna od mojih ‘top’ djevojaka. Ubrzo je odustala od daljeg školovanja zbog prekida s dečkom, koji je Arapin, i kojeg je strašno puno voljela. Također mi je rekla da su se ona i njen momak koji je Britanac ludo voljeli, te da on nije ni svjestan što joj je napravio od života”, naglasila je Davisova.Nakon prekida s Arapinom Irma se vratila životu prostitutke.“Momci su se lako zaljubljivali u nju. Jedan Arapin iz kraljevske obitelji je na njen bankovni račun uplatio 250.000 dolara i kupio joj Mercedes od 150.000 dolara”, tvrdi izvor “Daily Maila”.Prema istom izvoru jedan od Irminih klijenata bio je Eliot Spitzer, bivši guverner New Yorka, koji je podnio ostavku 2008. nakon što je priznao da je spavao s prostitutkom za 1.000 dolara.

O životu prije odlaska iz BiH “Daily Maila” je doznao nekoliko pojedinosti.Irma Nezirović je odrasla u imućnoj obitelji. Otac joj je bio časnik, a majka psihijatar. Irmin mlađi brat Damir  fizički je hendikepiran.Prema riječima jednog njenog prijatelja oca su joj vrbovali u vojsku, a Irma, tada devetogodišnjakinja, njena majka i brat bili su prisiljeni otići u logor u jednu vojnu bazu.“Irma je govorila da je tamo bio kaos i da su žene zlostavljane i bila je svjedokom silovanja. Ona tada nije potpuno shvaćala što se zapravo događa. Nakon devet mjeseci cijela obitelj je otišla u Nizozemsku gdje su dobili azil i živjeli u kolektivnom centru godinu dana prije nego što su dobili prebivalište. Otac ih je našao u tom kolektivnom centru, nakon čega se razveo s Irminom majkom”.Irmi Nezirović je bilo izuzetno teško u Nizozemskoj. Tek kada se preselila u London osjetila je poboljšanje jer je njen tadašnji momak studirao hotelski menadžment i financijski joj je pomagao."U Londonu su živjeli u dvosobnom stanu. Irmin momak je vozio Lamborghini i kupovao joj je puno nakita. Pomagao je i njenoj obitelji, majci je bi kupio dijamantni prsten, a bratu odjeću. Kad su prekinuli, rekla mi je da se vratila prostituciji. Nije imala drugog načina  održati stil života na koji je već bila navikla”, riječi su Irminog prijatelja koji je ove pojedinosti ispričao za “Daily Mail”. (Kliker.info-Dnevnik )

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku